https://rulan.eu/candy-burst/ sbobet88 https://bma-india.com/wp-content/koi-gate/ https://dubaitop1.com/aztec-gems/
Candy Bonanza RTP Live
0.00 лв.
BulgarianEnglish

Как е организиран курса?-Лозарство

КУРС "ЛОЗАРСТВО"

Как е организиран курса?

Формата на обучение е дистанционна и изключително лесна и удобна за включване на желаещи от цяла България. Тя е напълно равнопоставена на редовната форма на обучение, както по отношение на съдържанието на учебните планове така и по вид и съдържание на издаваните документи. Имате 24 часов достъп до нашата web-базирана платформа, достъпна през таблет, компютър, телефон. Специално разработените електронни учебни материали включват лекционен материал и изпитни тестове, показващи постигнатите резултати. Електронните учебни материали са за самостоятелна подготовка и за тях всеки обучаем получава уникално потребителско име и парола за 24 часов достъп през целия период на обучението. Можете да влизате чрез своя профил със своето потребителско име и парола и да преглеждате учебните материали, когато Ви е удобно – без фиксиран час. Учебните материали са разработени от квалифицирани преподаватели.

 • Здравословни и безопасни условия на труд и трудовоправно законодателство.
 • Икономика, търговско право, бизнес комуникация, мотивация.
 • Органография на трайните насаждения.
 • Трайни насаждения – размножаване.
 • Агротехника и растително-защитни мероприятия.
 • Лозарството като подотрасъл на растениевъдството.
 • Биологични основи и екология на лозата.
 • Размножаване на лозата и производство на посадъчен материал.
 • Формировки и резитба на лозата.
 • Винени и десертни сортове.
 • Прибиране и съхранение.
Лозарство-вход Целият курс е достъпен на нашата платформа с общ достъп и можете да се запознаете с цялото учебно съдържание. Чрез бутона разгледай ще заредите платформата. За потребителско име и парола използвайте думата lozarstvo. С този достъп Вие ще можете да учите самостоятелно, но нямате право на консултации с преподавател, право да положите изпит и да получите и документ за завършен курс.

Ако решите, че ще Ви бъдем полезни след регистрация за курса и заплащане от Ваша страна, на посоченият от вас имейл ще получите вашето уникално потребителско име и парола за достъп, до нашата web-базирана платформа Следователно, когато се регистрирате, трябва да посочите имейл адреса си.
Това ще Ви даде възможност да учите и с право на консултации с преподавател, както и право да положите изпит и да получите и документ за завършен курс.

Обучението завършва с изпитен тест. Успешното завършване на обучението и придобитите знания ги удостоверявате сами, след като успеете да решите Изпитния тест. На участниците, които са издържали успешно изпита се издават удостоверения от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/, даващи им право да кандидатстват по държавни програми за финансиране или други такива, изискващи предварително преминаване на такъв курс.


Прочетете внимателно първият ресурс на курса – „УКАЗАНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ“. Цялата информация за конкретния курс, връзка с преподавател, администратор, необходими документи и пр. и описана там. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги уточните и с нашият администратор; Прочетете внимателно всички лекции. За да решите теста с максимално верни отговори поработете с теста за упражнение Ако имате някакви въпроси по учебното съдържание, консултирайте се с учителя по телефон, чат или електронна поща. Изпълнявайки всички задачи на програмата за обучение добросъвестно и без външна помощ Вие ще се справите успешно с изпита.

Социални мрежи
distancionno-obuchenie
октомври 2023
П В С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Офис София
Бул. „Гоце Делчев“ № 100
0885135588

Офис Русе
Бул. „Цар Освободител“ № 84
0882541007