0.00 лв.

Стани Експерт – Социален работник

Търсим сътрудници

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ!

Ако се преподавател, медицинско лице илисоциален работник, ако притежавате собствен дом за стари хора,или друго социално заведение ако от години работите в тази област и сте станали експерт, това е може би едно от най-важните съобщения, които ще прочетете.

Съобразно вашата квалификация и/или налични бази, можем да ви предложим съвместна дейност за предлагане и/или провеждане на обучения на социални работници чрез нашите лицензи.

1. ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ?

За да стане България едно по-добро място за живеене с повече усмихнати лица. Нашата мисия е да дадем възможност на всеки Българин, да работи. Това може да стане само, когато повишим производителността на труда и сме по-ефективни. Придобиването на нови професионални умения са част от нещата, които дават възможност това да се случи.

2. АКО АЗ ИМАМ ОПИТ, НО НЕ СЪМ ПРЕПОДАВАЛ?

Нашият опит показва, че най-добрите обучения се правят от специалисти, които имат опита от ежедневната практика, както и желанието да споделянет наученото с други. Нашите курсисти не са ученици и не се изисква преподавателска правоспособност. Затова ние не използваме термина „преподавател“, а „експерт“. В нашата платформа за дистанционно обучение всички уроци са достъпни за експертите. Имаме разработена система, която позволява на експерти с практичен опит, дори и без преподавателски опит, да провеждат ефективно обучение.

3. ЩЕ МОГА ЛИ ДА ГО СЪЧЕТАВАМ С РАБОТАТА СИ?

Нашите клиенти също са работещи хора. Вие можете свободно да си уговаряте времето за провеждане на занятията, така, че да е удобно и за двете страни.

4. КОЛКО ПАРИ СЕ ДАВАТ?

Заплащането е за всеки обучен курсист. Точните суми на хонорарите ще уточним, след като бъдете одобрен, като експерт.

5. КАК ДА КАНДИДАТСТВАМ?

Попълнете контактната форма. Ние ще се свържем с вас по телефон и ще проведем допълнителен обстоен разговор, ще отговорим на всички въпроси, които ви интересуват, като в случай , че ще работим заедно, ще ви изпратим необходимите материали за станете част от нашия екип.

АКО АЗ НЕ СЪМ ЕКСПЕРТ, НО ПОЗНАВАМ ТАКЪВ?

Чудесно! Изпратете му тази страница

Преподавателите, които ние наричаме експерти, са хора с опит. Те имат възможност да го споделят с нашите клиенти

Социални мрежи
distancionno-obuchenie
ноември 2020
П В С Ч П С Н
« май    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Офис София
Бул. “Гоце Делчев” № 100
0885135588

Офис Русе
Бул. “Цар Освободител” № 84
0882601681