0.00 лв.

Курс Фризьор

КУРС ИЛИ ВАЛИДИРАНЕ НА ПРОФЕСИЯ "ФРИЗЬОР"

СПЕЦИАЛНОСТ “ФРИЗЬОР СТИЛИСТ ПЪРВО НИВО”

Kurs-frizior

Фризьор стилист първо ниво е курс, въвеждащ кандидатите в професията, даващ встъпителна основа за работата и организацията във фризьорския салон. Изключително се набляга на практическото обучение – основните техники при подстригване и правилното използване на инструменти и материали. Обучението е с индивидуална насоченост и е съобразено с личните качества и умения на всеки от курсистите.

Целта на курс фризьор стилист първо ниво е да създаде отлична основа за старта в професията на всеки бъдещ фризьор. След курса завършилите успешно могат да се реализират професионално във всички салони за красота в страната и Европа или да стартират собствен бизнес.

СПЕЦИАЛНОСТ “ФРИЗЬОР СТИЛИСТ ВТОРО НИВО”

Фризьор стилист второ ниво, е курс от който се придобиват знания и умения основно за боядисване на коса и колористика, правилното използване на всички видове инструменти, пособия и материали. Спазване на технологичната последователност при работа и правилен подбор на препарати според състоянието на косата. Изграждане на съвременен поглед върху естетическите стилове във фризьорството.

Освен тънкостите на работния процес, обучението включва придобиване на компетенции относно факторите влияещи върху бизнес развитието на фирмата и пазарните отношения. Правилното планиране и организиране на текущата работа.

Kurs-frizior

СПЕЦИАЛНОСТ “ФРИЗЬОР СТИЛИСТ ТРЕТО НИВО”

Kurs-frizior

В обучението са заложени основните принципи и правила за разбота с пособия, инструменти и материали. Целта на обучението е запознаване с актуалните модни тенденции и стилове, както и с новите технологии за извършване на различни видове манипулации и изискванията за безопасност при работа. Разглеждат се принципите на оформяне на видовете коса при фризури, технологията на подстригване, боядисване,
обезцветяване и къдрене.

СПЕЦИАЛНОСТ “УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА КОСА”

Удължаване и сгъстяване на коса, е курс от който се придобиват допълнителни знания и умения за професията фризьор.

Удължаване и сгъстяване на коса, чрез лепене на кичури с кератин;
Удължаване и сгъстяване на коса с капси;
Удължаване и сгъстяване на коса с треси, чрез зашиване и с капси;
Удължаване и сгъстяване на коса по системата ARCOS (чрез стикери);
Инструменти, пособия и технологична последователност при различните методи;
Сваляне и поддръжка на удължена коса.

Kurs-frizior

Видове обучения:

1. ВАЛИДИРАНЕ НА ЗНАНИЯ

Всеки, който е работил или работи в тази сфера, но няма диплома за това, ще може да получи легално свидетелство за професионална квалификация, или удостоверение за професионално обучение, без да се налага да учи пълния хорариум от часове. Всичко, което трябва да направи, е да поиска да му бъдат признати придобитите знанията и умения.

Това е възможно по системата за валидиране на знанията, придобити по неформален път, разработена от Министерството на образованието и науката (МОН). От системата могат да се възползват всички, които са навършили 16 г., без значение от това дали работят или не, стига да притежават знания и умения за професията.

Ако притежавате документи, доказващи опит в професията, те ще са от полза, но ако нямате, ще е достатъчна и демонстрация на уменията. Ако се налага, да се учите допълнително, ние ще ви дадем възможност и заедно ще определим темите и хорариума от часовете, които ще са ви необходими.

Накрая ще се явите на изпит и при успешното му издържане ще си получите съответния документ- “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”

2. ОБУЧЕНИЕ В КУРС

Теоретични занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Дистанционна или присъствена- по избор на обучаемите

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: в случай, че е присъствено обучение – по избор – в наши учебни кабинети или при възложителя на обучението

Практически занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Присъствена и задочна в месторабота под наблюдението на квалифициран наставник

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: по избор – в наета от нас база или при възложителя на обучението в негова база

ОРГАНИЗАЦИЯ НА КУРСОВЕТЕ

Курсовете се провеждат групово или индивидуално.

При фирмено обучение разработваме индивидуални учебни програми, които са съобразени със спецификата на дейностите в съответната база и със свободното време на служителите.

На успешно завършилите се издава “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Копие от лична карта ( декларация за съответствие на имената при необходимост );
2. Декларация за доброволно и информирано съгласие „РУЛАН” ООД да обработва лични данни за целите на курса;
3. Копие на свидетелство за завършено средно или висше образование или удостоверение за завършен 10 клас ;
4. Медицинско свидетелство;
5. Снимка за документи – 2 бр.;
6. Документи доказващи опит по професията (ако притежавате такива);

ЦЕНИ

 Цената на обучението се формира от много фактори -място на провеждане, избор на форма на обучение, предварителен опит на обучаваните лица, брой на обучаваните лица в една група и пр.

За да получите ценова оферта, моля направете запитване на телефон 0882541007 или попълнете контактната форма.

ПЛАЩАНИЯ

1. ЗА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА след приключване на обучението и издаване на квалификационните документи

2. ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА преди започване на обучението

Цените на обучението са без ДДС, тъй като са освободени доставки осн. Чл.41 от ЗДДС. Ще Ви бъде издадена опростена фактура.

Начини за плащане по банков път или в брой.

Социални мрежи
distancionno-obuchenie
март 2020
П В С Ч П С Н
« май    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Офис София
Бул. “Гоце Делчев” № 100
0885135588

Офис Русе
Бул. “Цар Освободител” № 84
0882601681