0.00 лв.

Курс Декоративна козметика – Грим

ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА - ГРИМ

КУРС ИЛИ ВАЛИДИРАНЕ НА ПРОФЕСИЯ "КОЗМЕТИК"

СПЕЦИАЛНОСТ “ЕЖЕДНЕВЕН ГРИМ”

Kurs-dekorativna-kozmetika-grim

В този курс ще се запознаете с основни техники за полагане на грим с цел прикриване на несъвършенствата на кожата или просто подобряване на визията, подчертавайки естествената красота.

Много важна стъпка е правилния подбор на цветовете и различните козметични продукти като те трябва да са съобразени с типа кожа, форма на лицето, цвят на косата и очите. В обучението ще се научите какви продукти да използвате и как правилно да бъдат комбинирани те за създаването на една по-добра визия предид особеностите на всеки един клиент.

СПЕЦИАЛНОСТ “ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ”

Практическите занятия в курса имат за цел да създадат основни познания за работа с различните инструмени, материали и пособия при изработването за перманентен грим. Тази процедура представлява вид козметична татуировка като пигментите проникват само повърхностно в горния слой на епидермиса. Използваните продукти са с минерален произход и са преминали предварителни тестове за алергия и токсичност.

Перманентният грим е чудесен начин да избегнете ежедневното използване на различни препарати и да имате страхотна визия без това да отнема много време.

Kurs-dekorativna-kozmetika-grim

СПЕЦИАЛНОСТ “МИКРОБЛЕЙДИНГ”

Kurs-dekorativna-kozmetika-grim

Този вид дермопигментация е много често търсена процедура. Представлява фино одраскване при което се вкарва натурален пигмент в горния слой на кожата. Веждите се изрисуват косъм по косъм и по този начин имат съвсем естествен вид.

В курса ще научите за техниките при създаване на този вид грим, какви материали да използвате и как правилно да оформите желания контур. В сравнение с другите водиве пигментиация, микроблейдингът е по-нежен и безопасен. Има по краткотраен ефект заради по-малкото количество пигмент, който се нанася в повърхността на кожата.

СПЕЦИАЛНОСТ “УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ”

В този курс ще се запознаете с основни похвати и техники за удължаване на миглите косъм по косъм. Тази процедура е много актуална и предпочитана от жените желаещи да имат безупречна визия без ежедневно полагане на макияж.

Технологията косъм по косъм гарантира постигането на естествен вид на миглите. Сгъстяването и удължаването става посредством копринени косъмчета, които се апликират върху естествените мигли, косъм по косъм без да имат директен контакт с клепача. За постигането на максимално добър резултат е важно да бъдат правилно съобразени дължината и извивката спрямо естествените мигли. Другият момент със съществено значение е правилното поставяне и последващата поддръжка.

Kurs-dekorativna-kozmetika-grim

СПЕЦИАЛНОСТ “УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА МИГЛИ НА СНОПЧЕТА”

Kurs-dekorativna-kozmetika-grim

В този курс ще се запознаете с основни похвати и техники за удължаване на миглите на снопчета. При тази технология се използват бетрилообразни снопчета.

Методът за удължаване и сгъстяване на мигли със снопчета представлява залепване на снопчета мигли за удължаване, като всяко от тях се състои от 6 косъма. Всеки сноп се залепва в основата на миглите, както и по цялата им дължина. За проце­дурата се използват лепило и мигли от синтетични влакна, които са безвредни за окото и естествените мигли.

СПЕЦИАЛНОСТ “ПАРТИ – КАРНАВАЛЕН ГРИМ”

В този курс ще придобиете знания, които ще ви помогнат при оформянето на визия за хелоуин, парти, бал с маски, тематични партита, детски рожден ден, фотосесия и т.н.

Kurs-dekorativna-kozmetika-grim

СПЕЦИАЛНОСТ “ТЕАТРАЛЕН – СЦЕНИЧЕН ГРИМ”

Kurs-dekorativna-kozmetika-grim

В този курс ще придобиете знания, които могат да ви по­мог­нат при оформянето на сценична визия, пре­въп­лъ­ще­ния в зад­­кулис­на атмосфера, изучаване на специ­ални ефек­ти и спе­ци­фич­ни техники за състаряване, подмладяване, преобразяване и много други

Видове обучения:

1. ВАЛИДИРАНЕ НА ЗНАНИЯ

Всеки, който е работил или работи в тази сфера, но няма диплома за това, ще може да получи легално свидетелство за професионална квалификация, или удостоверение за професионално обучение, без да се налага да учи пълния хорариум от часове. Всичко, което трябва да направи, е да поиска да му бъдат признати придобитите знанията и умения.

Това е възможно по системата за валидиране на знанията, придобити по неформален път, разработена от Министерството на образованието и науката (МОН). От системата могат да се възползват всички, които са навършили 16 г., без значение от това дали работят или не, стига да притежават знания и умения за професията.

Ако притежавате документи, доказващи опит в професията, те ще са от полза, но ако нямате, ще е достатъчна и демонстрация на уменията. Ако се налага, да се учите допълнително, ние ще ви дадем възможност и заедно ще определим темите и хорариума от часовете, които ще са ви необходими.

Накрая ще се явите на изпит и при успешното му издържане ще си получите съответния документ- “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”

2. ОБУЧЕНИЕ В КУРС

Теоретични занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Дистанционна или присъствена- по избор на обучаемите

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: в случай, че е присъствено обучение – по избор – в наши учебни кабинети или при възложителя на обучението

Практически занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Присъствена и задочна в месторабота под наблюдението на квалифициран наставник

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: по избор – в наета от нас база или при възложителя на обучението в негова база

ОРГАНИЗАЦИЯ НА КУРСОВЕТЕ

Курсовете се провеждат групово или индивидуално.

При фирмено обучение разработваме индивидуални учебни програми, които са съобразени със спецификата на дейностите в съответната база и със свободното време на служителите.

На успешно завършилите се издава “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Копие от лична карта ( декларация за съответствие на имената при необходимост );
2. Декларация за доброволно и информирано съгласие „РУЛАН” ООД да обработва лични данни за целите на курса;
3. Копие на свидетелство за завършено средно или висше образование или удостоверение за завършен 10 клас ;
4. Медицинско свидетелство;
5. Снимка за документи – 2 бр.;
6. Документи доказващи опит по професията (ако притежавате такива);

ЦЕНИ

 Цената на обучението се формира от много фактори -място на провеждане, избор на форма на обучение, предварителен опит на обучаваните лица, брой на обучаваните лица в една група и пр.

За да получите ценова оферта, моля направете запитване на телефон 0882541007 или попълнете контактната форма.

ПЛАЩАНИЯ

1. ЗА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА след приключване на обучението и издаване на квалификационните документи

2. ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА преди започване на обучението

Цените на обучението са без ДДС, тъй като са освободени доставки осн. Чл.41 от ЗДДС. Ще Ви бъде издадена опростена фактура.

Начини за плащане по банков път или в брой.

Социални мрежи
distancionno-obuchenie
май 2020
П В С Ч П С Н
« май    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Офис София
Бул. “Гоце Делчев” № 100
0885135588

Офис Русе
Бул. “Цар Освободител” № 84
0882601681