0.00 лв.

Курс Козметични процедури

КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

КУРС ИЛИ ВАЛИДИРАНЕ НА ПРОФЕСИЯ "КОЗМЕТИК"

СПЕЦИАЛНОСТ “БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ И КРИОТЕРАПИЯ”

Kurs-Kozmetik

В този курс ще придобиете общи познания за особеностите на различните видове кожа и по какъв начин може да бъде третирана.

Предвид възможните козметични дефекти (акне, комедони, милиуми, хиперпигментация, купероза, бръчки) се избират различни препарати и техники. Материалнознанието е заложено в учебната програма и за засяга точно темата за правилния подбор на масажни масла и маски за лице. Освен това ще научите за различните техники на масаж, показания и потивопоказания.

СПЕЦИАЛНОСТ “ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ МАНУАЛНО И С УЛТРАЗВУК”

Тази процедура се извършва с цел премахване на мървите клетки от горния слой на кожата. Методът е подходящ за лице и тяло и съчетава повърхностен механичен пилинг с корундови микрокристали и вакуум масаж.

Процедурата представлява фина механична ексфолиация при отсъствие на риск от странични ефекти и кратък възстановителен период. Прилага се както като ефективен антиейдж метод, така и в комплекса стъпки при лечение на акне. Процедурата е универсална, подходяща за приложение при широк кръг пациенти.Самата технология позволява да се контролира дълбочината на пилинга. С всяко минаване с накрайника на апарата се отстранява по един микрослой от кожата, така дълбочината на излющване се определя от броя на повторенията. Целта на процедурата е да се елиминират кожните несъвършенства в епидермиса и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата.

Kurs-Kozmetichni-terapii

СПЕЦИАЛНОСТ “ДИАМАНТЕНО ДЕРМАБРАЗИО”

Почистването на лицето е основна козметична процедура, която се прилага с хигиенна и лечебна цел. Ръчното почистване е много ефективен метод за подобряване състоянието на кожата имайки предвид, че тя е подложена ежедневно на вредното въздействие на мръсния въздух, прах и температурните промени.

В този курс на обучение ще научите за различните етапи при мануалното почистване: – Демакиаж;
– Тонизиране;
– Напарвяне с вапозон или контактен гел;
– Ултразвуков пилинг с шпатула;
– Маска;
– Финален крем.

СПЕЦИАЛНОСТ “ЕПИЛАЦИЯ”

Представлява механично отскубване на косъма заедно с корена му, което е съпроводено с неприятно чувство на парене и средна до силна болка. При много хора епилацията има траен ефект след определен брой процедури, които обаче са последвани от неприятни усложнения като: подкожни косми, фоликулити и тежки или леки възпаления на кожата в зависимост от общото състояние на имунната система на човека.

Кола маска: евтин, но трудоемък метод, при който космите се отскубват от корена с помощта на смоли или силно лепкави субстанции, залепващи се върху окосмения участък и налагащи се върху тях ленти от плат. Методът кола маска има известен ефект след определен брой процедури, изразява се с по малко болка от механичната епилация, с подобни усложнения, но по-слабо изразени. Най-често се предлага в две разновидности — студена и топла кола маска

СПЕЦИАЛНОСТ “ДИОДНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ”

В този специализиран курс ще ви научим как да работите професионално и безопасно с най-новата и модерна технология за премахване на нежеланото окосмяване от всички области на тялото.

Диодната епилация е ефективна, радикална, бърза и нежена за кожата метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване! Почти завинаги!Тя е подходяща за жени и мъже, при по-модерните технологии тя е безболезнена и премахва нежеланото окосмяване толкова, че да се налага да поддържате резултата на третираната зона едва веднъж годишно.

Видове обучения:

1. ВАЛИДИРАНЕ НА ЗНАНИЯ

Всеки, който е работил или работи в тази сфера, но няма диплома за това, ще може да получи легално свидетелство за професионална квалификация, или удостоверение за професионално обучение, без да се налага да учи пълния хорариум от часове. Всичко, което трябва да направи, е да поиска да му бъдат признати придобитите знанията и умения.

Това е възможно по системата за валидиране на знанията, придобити по неформален път, разработена от Министерството на образованието и науката (МОН). От системата могат да се възползват всички, които са навършили 16 г., без значение от това дали работят или не, стига да притежават знания и умения за професията.

Ако притежавате документи, доказващи опит в професията, те ще са от полза, но ако нямате, ще е достатъчна и демонстрация на уменията. Ако се налага, да се учите допълнително, ние ще ви дадем възможност и заедно ще определим темите и хорариума от часовете, които ще са ви необходими.

Накрая ще се явите на изпит и при успешното му издържане ще си получите съответния документ- “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”

2. ОБУЧЕНИЕ В КУРС

Теоретични занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Дистанционна или присъствена- по избор на обучаемите

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: в случай, че е присъствено обучение – по избор – в наши учебни кабинети или при възложителя на обучението

Практически занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Присъствена и задочна в месторабота под наблюдението на квалифициран наставник

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: по избор – в наета от нас база или при възложителя на обучението в негова база

ОРГАНИЗАЦИЯ НА КУРСОВЕТЕ

Курсовете се провеждат групово или индивидуално.

При фирмено обучение разработваме индивидуални учебни програми, които са съобразени със спецификата на дейностите в съответната база и със свободното време на служителите.

На успешно завършилите се издава “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Копие от лична карта ( декларация за съответствие на имената при необходимост );
2. Декларация за доброволно и информирано съгласие „РУЛАН” ООД да обработва лични данни за целите на курса;
3. Копие на свидетелство за завършено средно или висше образование или удостоверение за завършен 10 клас ;
4. Медицинско свидетелство;
5. Снимка за документи – 2 бр.;
6. Документи доказващи опит по професията (ако притежавате такива);

ЦЕНИ

 Цената на обучението се формира от много фактори -място на провеждане, избор на форма на обучение, предварителен опит на обучаваните лица, брой на обучаваните лица в една група и пр.

За да получите ценова оферта, моля направете запитване на телефон 0882541007 или попълнете контактната форма.

ПЛАЩАНИЯ

1. ЗА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА след приключване на обучението и издаване на квалификационните документи

2. ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА преди започване на обучението

Цените на обучението са без ДДС, тъй като са освободени доставки осн. Чл.41 от ЗДДС. Ще Ви бъде издадена опростена фактура.

Начини за плащане по банков път или в брой.

Социални мрежи
distancionno-obuchenie
май 2020
П В С Ч П С Н
« май    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Офис София
Бул. “Гоце Делчев” № 100
0885135588

Офис Русе
Бул. “Цар Освободител” № 84
0882601681