0.00 лв.

Курс Козметични терапии

КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ

КУРС ИЛИ ВАЛИДИРАНЕ НА ПРОФЕСИЯ "КОЗМЕТИК"

СПЕЦИАЛНОСТ “БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ И КРИОТЕРАПИЯ”

Безиглената мезотерапия е ефективна и безболезнена процедура при която активни субстанции се вкарват до дермалния слой на кожата чрез ултразвук без да има нежелани странични реакции. Процедурата протича без да нарушава целостта на кожата и дори има ексфолиращ ефект, подмладява кожата и повлиява белези и фини бръчки, повишава еластичността на кожата.

Криотерапията се прилага след безиглена мезотерапия. При тази процедурата настъпва рязко охлаждане на горния слой кожа от което кръвоносните съдове и подкожно-мастната целулоза се свиват, за да се разширят след процедурата и да получат прилив на кръв и хранителни вещества. Засилват се обменните процеси в тези слоеве, което подобрява състоянието и външния вид на кожата. Освен това, кратковременното въздействие на свръх ниските температури тонизира и укрепва кръвоносните съдове, представлява профилактика против появата на разширени вени, възстановява обмена на веществата и укрепва организма като цяло.

СПЕЦИАЛНОСТ “КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ”

Кислородната мезотерапия е революционен метод при който кожата се насища с 98% чист кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Към него са добавени хиалуронова киселина и витаминиви А, Е, С, хиалурон, коензим и колаген. Тази тепария има дълготраен ефект и нормализира обмяната на веществата, ускорява процеса на регенерация и забавя стареенето на кожата. Кислородната мезотерапия може да се приложи и с anti-age ефект, възвръщайки жизнеността на лицето, шията и деколтето подобрявайки цялостното състоянието на кожата.

Kurs-Kozmetichni-terapii

СПЕЦИАЛНОСТ “LED ФОТОТЕРАПИЯ”

Kurs-Kozmetichni-terapii

LED светлинната система за фототерапия е едно от революционните иновационни открития с доказан благоприятен и лекуващ ефект без да причинява странични ефекти или болка.

Кожата се третира със студена светлина и в зависимост от проблемите се използват три основни цвята: червен, жълт и син, като се излъчват с голяма чистота и по този начин влияят положително върху кожата, а ефекта се получава само след няколко процедури. Тази система е подходяща, както за козметични центрове и студия, така и за профилирани кабинети за лечение на кожни болести.

СПЕЦИАЛНОСТ “РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ”

В този курс ще придобиете знания, за ползване на нужните апарати, както и съответната подготовка на клиента за процедурата. Радиочестотният лифтинг е нехирургически метод при който крайната цел е подобряване струкрурата на кожата като терапията се изполжва, както за лице, така и на тяло. Самата процедура представлява загряване на подкожните дермални своеве, стимулирайки производството на нов колаген. Кожата се подмладява и стяга, фините бръчки се заличават.

Kurs-Kozmetichni-terapii

СПЕЦИАЛНОСТ “КОЗМЕТИЧНА ТЕРАПИЯ НА ЛИЦЕ ШИЯ И ДЕКОЛТЕ”

Kurs-Kozmetik

В този курс ще ви научим как да извършвате професионално и безопасно:

-хидратираща терапия;
-терапия против бръчки с колагенови листи;
-терапия за лифтинг и блясък с Коензим Q 10 и златен прашец (отливка);
-подмладяваща и подхранваща терапия с витамини А,Е,С и ретинол (отливка);
-избелваща терапия;
-балансираща терапия за комбинирана и мазна кожа;
-антибръчки терапия за очи;
-хидратираща и успокояваща терапия за очи;
-ензимен пилинг.

Видове обучения:

1. ВАЛИДИРАНЕ НА ЗНАНИЯ

Всеки, който е работил или работи в тази сфера, но няма диплома за това, ще може да получи легално свидетелство за професионална квалификация, или удостоверение за професионално обучение, без да се налага да учи пълния хорариум от часове. Всичко, което трябва да направи, е да поиска да му бъдат признати придобитите знанията и умения.

Това е възможно по системата за валидиране на знанията, придобити по неформален път, разработена от Министерството на образованието и науката (МОН). От системата могат да се възползват всички, които са навършили 16 г., без значение от това дали работят или не, стига да притежават знания и умения за професията.

Ако притежавате документи, доказващи опит в професията, те ще са от полза, но ако нямате, ще е достатъчна и демонстрация на уменията. Ако се налага, да се учите допълнително, ние ще ви дадем възможност и заедно ще определим темите и хорариума от часовете, които ще са ви необходими.

Накрая ще се явите на изпит и при успешното му издържане ще си получите съответния документ- “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”

2. ОБУЧЕНИЕ В КУРС

Теоретични занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Дистанционна или присъствена- по избор на обучаемите

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: в случай, че е присъствено обучение – по избор – в наши учебни кабинети или при възложителя на обучението

Практически занятия-форма на обучение и място на провеждане

I. ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ: Присъствена и задочна в месторабота под наблюдението на квалифициран наставник

II. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: по избор – в наета от нас база или при възложителя на обучението в негова база

ОРГАНИЗАЦИЯ НА КУРСОВЕТЕ

Курсовете се провеждат групово или индивидуално.

При фирмено обучение разработваме индивидуални учебни програми, които са съобразени със спецификата на дейностите в съответната база и със свободното време на служителите.

На успешно завършилите се издава “Свидетелство за професионално обучение” (обр.3-34 на МОН), или „Удостоверение за професионална квалификация”( обр. 3-37 на МОН). И двата документа са валидни в страните от Европейския съюз след издаване на “Europass”.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Копие от лична карта ( декларация за съответствие на имената при необходимост );
2. Декларация за доброволно и информирано съгласие „РУЛАН” ООД да обработва лични данни за целите на курса;
3. Копие на свидетелство за завършено средно или висше образование или удостоверение за завършен 10 клас ;
4. Медицинско свидетелство;
5. Снимка за документи – 2 бр.;
6. Документи доказващи опит по професията (ако притежавате такива);

ЦЕНИ

 Цената на обучението се формира от много фактори -място на провеждане, избор на форма на обучение, предварителен опит на обучаваните лица, брой на обучаваните лица в една група и пр.

За да получите ценова оферта, моля направете запитване на телефон 0882541007 или попълнете контактната форма.

ПЛАЩАНИЯ

1. ЗА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА след приключване на обучението и издаване на квалификационните документи

2. ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА преди започване на обучението

Цените на обучението са без ДДС, тъй като са освободени доставки осн. Чл.41 от ЗДДС. Ще Ви бъде издадена опростена фактура.

Начини за плащане по банков път или в брой.

Социални мрежи
distancionno-obuchenie
май 2020
П В С Ч П С Н
« май    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Офис София
Бул. “Гоце Делчев” № 100
0885135588

Офис Русе
Бул. “Цар Освободител” № 84
0882601681